kringlooparendonk.be

Bespaar Met Zipcar Kortingscodes

Een Zipcar-promotiecode kan een lidmaatschap van dit autodeelbedrijf ontgrendelen, waardoor je toegang hebt tot duizenden roadsters, dag of nacht en de hele week lang. Maar Zipcar stopt niet bij het openen van de deur. Het zorgt ervoor dat je bent uitgerust met een verzekering en gas terwijl je tot 180 mijl elke dag inzoomt. Dankzij een handige mobiele app kun je overal een auto boeken en zelfs ontgrendelen wanneer je aankomt. Je kunt ook de voertuigen die je reserveert ontgrendelen met je lidmaatschapskaart, die tevens een letterlijke ereplaat is. Om te beginnen, pak een Zipcar-coupon van onze kortingsbonnen. Voordat je een compacte hatchback of een pick-up bij je in de buurt neemt, moet je ervoor zorgen dat je je aanmeldt met een Zipcar-promotiecode.
Het is gemakkelijk om te beginnen met Zipcar! Meld u gewoon online aan en zodra u bent goedgekeurd, ontvangt u een Zipcard per post. Gebruik het om uw Zipcar-verhuur te boeken, of u nu per uur of per dag huurt. Om een ​​Zipcar te ontgrendelen, tikt u eenvoudig uw Zipcard in de kaartlezer op de voorruit. Als u klaar bent met uw reis, parkeert u op een aangewezen parkeerplaats en vergrendelt u uw auto.

Over Zipcar

Antje Danielson en Robin Chase richtten Zipcar in 2000 op, vormden hun geesteskind na beproefde Europese autodeelbedrijven. Ze begonnen met Boston en verspreidden zich in de loop van een decennium naar New York, San Francisco en verder. De vloot van Zipcar heeft vandaag meer dan 30 verschillende merken en modellen, variërend van Mini Coopers en BMW's tot Prius-hybrides. Het enige dat een gebruiker hoeft te doen, is een voertuig in de buurt reserveren, het ophalen en op dezelfde locatie afleveren. Via de Zipcar-website en mobiele app ziet u een complete lijst met beschikbare voertuigen. Kun je je niet van je rit wrikken? Als leden zich realiseren dat ze hun reserveringen moeten verlengen, kunnen ze dit onmiddelijk doen, zolang een ander lid het nog niet heeft gereserveerd.

Hoeveel sterren geef jij Zipcar?
4.3 ster / 661 stemmen
 • Nieuwste aanbieding
  15%
 • ALLE
  0
 • Kortingscodes
  0
 • Deals
  0